Випускний вечір

Закінчення школи — чудове, особливе свято, адже ця подія буває тільки раз у житті кожної людини.Кожен випускник, з радістю згадує ті чудові дні,коли він лише почав ходити в школу. Напевно, кожен пам'ятає і свою першу вчительку, і перше кохання і першу оцінку в щоденнику. Як же це все прекрасно!

І ось нарешті прийшов той бажаний день про яке мріє кожен школяр — випускний вечір. Це свято повинне запам'ятатися на все життя. У житті кожного учня настає момент розставання зі своїми вчителями. Останній урок в школі, останній дзвінок, і ось довгожданий випускний.

Ведучі запросили винуватців свята, яких усі присутні зустріли гучними оплесками. Цього року навчальний заклад закінчують четверо хлопців і двоє дівчат. Вони пройшли коло пошани рідним шкільним подвір’ям та зайняли свої місця.

До свого випускного нинішні девятикласники разом з класним керівником підійшли творчо і креативно. Саме вони були головними дійовими особами чудового спектаклю, що з'явився на публіку того вечора. Вони декламували, співали, розповідали про власне шкільне життя! А вінчав чарівне дійство захоплюючий останній шкільний вальс.

Але все колись закінчується! Як одна чарівна мить промайнули години Випускного - 2018! І, як символ прощання з дитинством, злинула у синє небо зграйка голубів! Дитинство закінчилося! "Прощавайте!" - каже школа своїм вихованцям. "Повертайтеся!" - відбивається луною у їхніх серцях!

Кiлькiсть переглядiв: 422

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.